LOT PT 4019, BLOCK C, PERKEDAIAN LADANG TOK PELAM, 20000 KUALA TERENGGANU, TERENGGANU DARUL IMAN.
+6011- 56768674
admin@top-it.com.my

Latihan dan Sokongan

Top IT Industries

Top IT menawarkan beberapa pilihan untuk menyokong dan mengekalkan keperluan digital anda. Walaupun kami menghabiskan banyak waktu untuk meneliti, menjenamakan, mengembangkan, dan menyebarkan laman web anda, kami sama-sama prihatin dengan apa yang berlaku setelah laman web anda dilancarkan. Kami tidak pernah melihat laman web kami sentiasa lengkap. Oleh kerana kami yakin laman web yang baik harus berkembang berdasarkan cara pengunjung anda menggunakannya, sangat penting untuk memenuhi permintaan tambahan tersebut. Top IT mempunyai keupayaan untuk menghadapi cabaran tersebut.

Penyelidikan menunjukkan bahawa kandungan semasa dan relevan selalu menarik pengunjung laman web baru dan yang baru kembali. Bergantung pada keperluan kandungan anda, kemas kini ke laman web anda akan berbeza-beza. Top IT dapat membantu mengekalkan kandungan anda atau membuat penyelesaian khusus yang membantu anda mengemas kini / mengekalkan laman web anda sendiri.

Top IT menawarkan pelbagai penyelesaian latihan dan sokongan yang komprehensif kepada semua pelanggan kami. Setiap produk Top IT akan diberikan latihan secara hands-on bagi membolehkan perniagaan anda mengoptimumkan penggunaan produk kami.