LOT PT 4019, BLOCK C, PERKEDAIAN LADANG TOK PELAM, 20000 KUALA TERENGGANU, TERENGGANU DARUL IMAN.
+6011- 56768674
admin@top-it.com.my

Perkhidmatan dan Penyelenggaraan

Top IT Industries

Devices & Printing | Gaia Technologies

Untuk memastikan operasi IT anda berjalan dengan optimum memerlukan lebih banyak daripada pelaburan modal. Pelayan, komputer desktop, komputer riba, peralatan pintar dan aplikasi yang berjalan di dalamnya adalah komponen penting dalam rangkaian syarikat anda. Semasa anda berkembang dan berevolusi, perlatan ICT perlu berkembang bersama anda. Top IT mampu membekalkan peralatan ICT berdasarkan keperluan dan kehendak perniagaan anda.

Top IT memberi jaminan kepada pelanggannya bahawa penyelesaian pelayan dan desktop dapat dicapai tanpa kerisauan. Top IT menawarkan penyelesaian berasaskan projek atau sumber luar untuk mengurus dan mengoptimumkan pelayan dan desktop anda untuk meningkatkan keselamatan dan mengikuti perkembangan perniagaan anda.

Seiring teknologi terus meningkat, begitu juga kemampuan kami untuk memenuhi keperluan anda untuk sistem ketersediaan tinggi, infrastruktur yang lebih berskala, aplikasi yang muncul, dan pengurangan biaya pelaksanaan. Dengan memanfaatkan hubungan kami dengan pengeluar dan penyedia perkakasan dan perisian terkemuka, kami menyediakan pelanggan dengan penyelesaian sumber tunggal yang ideal untuk semua keperluan pelayan dan desktop mereka.

Disamping itu juga Top IT menyediakan sokongan teknikal dan penyelengaraan kepada semua peralatan ICT anda bagi membolehkan anda mencapai sifar waktu henti bagi membolehkan perniagaan anda menembusi pasaran global.