LOT PT 4019, BLOCK C, PERKEDAIAN LADANG TOK PELAM, 20000 KUALA TERENGGANU, TERENGGANU DARUL IMAN.
+6011- 56768674
admin@top-it.com.my

Penyediaan dan Penyelesaian Sistem

Top IT Industries

Top IT adalah penyedia penyelesaian digital yang berpengalaman dalam menggabungkan teknologi yang ada dengan produk baru. Hubungan kami dengan pengeluar dan pembekal perkakasan dan perisian terkemuka membolehkan kami memberikan anda penyelesaian sumber tunggal yang ideal seperti:

Aplikasi Web
Top IT mengembangkan aplikasi Web berasaskan pangkalan data untuk memenuhi keperluan perniagaan tersuai anda. Sama ada aplikasi anda untuk intranet tempatan atau laman web yang menghadap orang ramai, Top IT mempertimbangkan keperluan anda dan menguruskan projek dari awal hingga akhir.

Aplikasi Peranti Mudah Alih dan Tanpa Wayar
Dengan menggunakan kerangka Microsoft .NET dan gerbang SMS, kami membuat aplikasi (pengesanan inventori, pengumpulan data, dll.) Untuk peranti tanpa wayar berkemampuan Web seperti telefon pintar dan tablet. Top IT juga membina penyelesaian mudah alih yang memanfaatkan teknologi SMS.

Migrasi dan Integrasi Data
Sekiranya anda mempunyai data berharga pada sistem warisan yang tidak serasi atau ketinggalan zaman, Top IT dapat mengimport data anda dengan lancar. Kami membantu anda dan vendor anda berkongsi data penting supaya anda dapat menjalankan perniagaan dengan lebih cekap.

Pelaporan Perniagaan / Penyelesaian Perlombongan Data
Top IT membantu anda memahami dan menggunakan data anda, menggunakan perkhidmatan laporan Crystal Reports atau Microsoft Structured Query Language (SQL). Kami memenuhi keperluan anda dan membuat templat untuk menyampaikan maklumat yang anda mahukan dalam format yang anda perlukan.

Reka Bentuk Pangkalan Data dan Pengoptimuman Prestasi
Top IT merancang pangkalan data anda untuk kecekapan, keselamatan dan prestasi optimum. Kami mengenal pasti bidang untuk potensi peningkatan dengan menyusun semula indeks yang ada, mereplikasi pangkalan data, dan membebaskan sumber sistem dan rangkaian.

Aplikasi Pelayan Pelanggan Khusus
Dengan menggunakan rangka kerja Microsoft .NET, kami dengan cepat merancang dan mengembangkan prototaip dan aplikasi produksi untuk melancarkan proses perniagaan.

Fungsi Aplikasi dan Penilaian Kualiti
Top IT menganalisis dan menilai aplikasi pihak ketiga khusus untuk menilai kualiti dan memastikan bahawa perisian akan berfungsi mengikut spesifikasi anda