LOT PT 4019, BLOCK C, PERKEDAIAN LADANG TOK PELAM, 20000 KUALA TERENGGANU, TERENGGANU DARUL IMAN.
+6011- 56768674
admin@top-it.com.my

Kandungan dan Media Digital

Top IT Industries

Kandungan dan media digital adalah maklumat kepada media mana pun dan terutama media digital untuk pengguna akhir / khalayak dalam konteks tertentu. Kandungan adalah “sesuatu yang harus dinyatakan melalui media, seperti ucapan, penulisan atau berbagai seni untuk ekspresi diri, pengedaran, pemasaran dan / atau penerbitan. Bentuk penciptaan kandungan yang khas termasuklah menjaga dan mengemas kini laman sesawang, blogging, fotografi, videografi, ulasan dalam talian, penyelenggaraan akaun media sosial, dan penyuntingan dan pengedaran media digital.

Top IT menyediakan perkhidmatan pembangunan kandungan dan media digital merangkumi laman sesawang, video koporat, poster dan pelbagai lagi untuk memenuhi keperluan perniagaan anda. Kami membantu anda menentukan dan melaksanakan penyelesaian sesawang dengan menggabungkan perancangan dan perundingan, merancang dan mengembangkan, menyokong dan mengekalkan, dan pemasaran strategik.

Perancangan & Perundingan
Top IT akan mengkaji proses perniagaan anda yang sedia ada, menilai aliran kerja anda, dan kemudian, membantu anda menentukan strategi yang paling sesuai untuk mewujudkan kehadiran digital anda. Anda mungkin belum bersedia untuk mengambil langkah terakhir bagi kandungan digital, tetapi memerlukan seseorang untuk diajak berbincang. Kami boleh membincangkan peluang terbaik untuk anda sekarang. Kami berjanji tidak akan memberi tekanan kepada anda.

Sudah mempunyai laman digital?
Oleh kerana teknologi digital dan keperluan khalayak sasaran anda berubah, begitu juga kandungan digital anda mesti berubah. Top IT boleh melakukan analisis kandungan digital semasa anda. Ini memerlukan melihat kod, reka bentuk keseluruhan, pelbagai elemen kandungan digital dan bagaimana kaitannya antara satu sama lain, kedudukan mesin carian semasa anda, dan berbagai bidang lain. Dengan analisis kandungan digital, anda akan mendapat laporan lengkap mengenai penemuan kami serta cadangan penambahbaikan kami.